LED RASVJETA

Definiranje

Mea trade d.o.o. nudi visokokvalitetna cestovna, industrijska, sportska i dekorativna LED rasvjetna tijela te pripadajuća softverska rješenja za upravljanje rasvjetom.

1. Kvalitetan i pouzdan proizvod.

LED rasvjeta, osim što ima vrlo dugačak vijek trajanja, troši osjetno manje energije – do 90% manje u odnosu na klasičnu rasvjetu.

Ovisno o projektu, vrijeme povrata investicije za unutarnju LED rasvjetu je 8+ mjeseci, dok je kod vanjske LED rasvjete očekivani povrat investicije u periodu od 3+ godine.

Proizvodi koje nudimo usklađeni su sa svim značajnim normama i praksama u proizvodnji što potvrđuju i odgovarajući certifikati, a zbog najsuvremenije opreme koju koristimo garantni rok naših proizvoda je 6+ godina.

2. Pametna rješenja za upravljanje rasvjetom.

Idemo u korak sa Smart City inicijativom Europske unije koja potiče implementaciju pametnih rješenja upravljanja rasvjetom jer poseban naglasak stavljamo na cjelovita rješenja za upravljanje i nadzor nad sustavom rasvjete.

Web aplikacija naših partnera središnje je mjesto za upravljanje sustavom LED rasvjete. Aplikacija omogućava brz pregled stanja sustava, analitiku učinkovitosti prije i poslije modernizacije te detaljan uvid u uštede koji su ostvarene prelaskom na LED rasvjetu.

3. Naša misija je povećati energetsku učinkovitost.

Bez kompromisa u kvaliteti ili funkciji, naš cilj je ponuditi kvalitetan i energetski učinkovit proizvod u svrhu smanjenja nepotrebnog trošenja energije. Posebno smo usmjereni na pružanje kvalitetne savjetodavne usluge svim našim kupcima. Tim kvalificiranih inženjera pružit će sveobuhvatnu tehničku potporu, odgovoriti na sva pitanja te pronaći rješenja po zahtjevu pojedinog projekta. Želimo vam omogućiti realizaciju projekta bez potrebe za dodatnim zaduženjima stoga nudimo i mogućnost financiranja kroz najam rasvjetne opreme te financiranje iz ušteda.

Zašto ulagati u LED rasvjetu?

Vrijednost svjetskog tržišta LED osvjetljenja procijenjeno je na 75.81 milijardi dolara u 2020. Očekuje se da će do kraja 2026. godine vrijednost tržišta porasti na 160.03. milijarde, što će značajno uštedjeti potrošnju električne energije i smanjiti štetne emisije ugljikovog dioksida.

VIŠE
KONTAKTIRAJTE NAS

Želite znati više o LED rasvjeti?