LED RASVJETA

Savjetovanje

Mea trade d.o.o. projektira, koordinira i implementira LED rasvjetne sustave sukladno najefikasnijim poslovnim rješenjima, uz definirane rokove isporuke. U suradnji s partnerima nudimo preko 2.000 proizvoda kao i posjedovanje svih potrebnih certifikata izdanih od Zavoda za ispitivanje kvalitete i sigurnosti.

1. Vanjska rasvjeta

Suvremena, energetski učinkovita vanjska rasvjeta omogućuje sigurnost kretanja u naseljima, bolju iskoristivost i vidljivost javnih prostora te donosi dodatnu dekorativnu vrijednost vanjskim površinama.

Rasvjetna tijela namijenjena za vanjsku upotrebu dijele se u tri kategorije: ulična ili javna rasvjeta, dekorativna rasvjeta i rasvjeta za sportske objekte.

2. Unutarnja rasvjeta

Funkcionalnost i atmosfera prostora velikim dijelom ovisi o pravilnom odabiru rasvjete. Važno je znati odabrati pravi tip rasvjetnog tijela koji odgovara nekom prostoru, ali i aktivnostima koje se u njemu odvijaju. Naša rasvjetna tijela pravi su odgovor za zadovoljavanje funkcionalnih zahtjeva suvremene, učinkovite rasvjete u većim zatvorenim prostorima, industrijskim halama i sportskim dvoranama. Naša rasvjetna tijela za unutarnju upotrebu prvenstveno se koriste u  industrijskoj rasvjeti te rasvjeti sportskih dvorana.

3. Dekorativna rasvjeta

Rasvjetna tijela namijenjena za uljepšavanje i funkcionalnost vaših kućanstava, poslovnih prostora kao i svih drugih objekata.

LED rasvjeta omogućuju odabir različitih temperatura boja. Pored količine svjetlosti koju daju, LED emitiraju svjetlost koja se označava u Kelvinima. U okviru 2700-3500K svjetlost je žućkaste boje, toplo bijela (warm white), dok vrijednosti iznad 3500K teže svjetlije bijelim nijansama, hladno bijela (cold white).

Zašto ulagati u LED rasvjetu?

Vrijednost svjetskog tržišta LED osvjetljenja procijenjeno je na 75.81 milijardi dolara u 2020. Očekuje se da će do kraja 2026. godine vrijednost tržišta porasti na 160.03. milijarde, što će značajno uštedjeti potrošnju električne energije i smanjiti štetne emisije ugljikovog dioksida.

VIŠE
KONTAKTIRAJTE NAS

Želite znati više o LED rasvjeti?